Machinebouw

Anton Visser Constructie & Reparatie bouwt speciaal machines voor diverse takken van industrie; van houtbewerkingsmachines tot spuitgietmachines. We onderscheiden ons door mee te denken, organiseren van ontwerp t/m het in bedrijf stellen op locatie.

Constructiewerk

Constructiewerk is de basis voor ons bedrijf en we kunnen bogen op jaren ervaring. Het werk kan uitgevoerd worden vanaf een schetsje op “de achterkant van een sigarendoosje” tot complete constructies van complexe gebouwen uitgewerkt in 3-d.

Reparatie / Onderhoud

Het goed onderhouden van uw machinepark voorkomt onnodige stilstand van uw machines. We verzorgen onderhoud en revisie bij diverse bedrijven en kunnen ook voor u het gehele traject verzorgen van het leveren van onderdelen tot het repareren en monteren hiervan.

Installatie

De door ons geproduceerde machines wordt meestal door onze eigen vakmensen geïnstalleerd. Hierdoor wordt de know-how van onze medewerkers op pijl gehouden en stopt het proces niet als de geproduceerde machine de werkplaats verlaat.
Stacks Image 2650
Stacks Image 2653
Stacks Image 2656
Stacks Image 2659
Wie We Zijn
Anton Visser Constructie is een constructiebedrijf in Bolsward, Friesland. Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in machinebouw en constructiewerk. Wij zijn een partner voor bedrijven die op zoek zijn naar constructie en reparatiewerk.
Neem Contact Op
Hichtumerweg 5 c/d
8701 PG Bolsward
Telefoon: 0515 574 468
Fax: 0515 580 796
Mobiel: 06 53 228 226
Email: info@antonvisserconstructie.nl