Nog meer Cortenstaal, een barbecue / hout kachel + 2 kasten waar u het hout in kan opslaan. Leuk als scheidingswand tussen tuin en terras of zithoek. zodra het geplaatst is volgen de foto’s in de wel bekende (roestige Cortenstaal kleur). 

Wanneer u een goed tuinontwerp hebt, moet dit natuurlijk gerealiseerd worden. Voor het maken van uw cortenstaal ontwerp hebben wij vakkundige personeel in dienst die hun vak verstaan.

MTC Amsterdam is al enige tijd operationeel en we willen u het eindresultaat niet onthouden.

In het kader van duurzaam ondernemen zijn bij Anton Visser in mei 2014 zonnepanelen en een nieuwe verwarmingsinstallatie geïnstalleerd. We willen bewust omgaan met energie en kiezen hiermee voor een duurzame en leefbare toekomst!
-

Anton Visser Constructie heeft 5 mallen voor kunststof palen gefabriceerd.

De stralers en coaters zijn nu bezig de baden e.d. van het Maritiem Trainingscentrum in Amsterdam te conserveren. Wat Anton Visser Constructie betreft is de klus geklaard!

Anton Visser Constructie is inmiddels een heel eind op weg de constructie voor een maritiem trainingscentrum te maken en te monteren. Op de afbeeldingen zie je een van de baden waar straks in geoefend zal worden.

Anton Visser plaatst windmolenmast in hal van het Maritiem Trainingscentrum in Amsterdam

Custom Post Images

Wie We Zijn
Anton Visser Constructie is een constructiebedrijf in Bolsward, Friesland. Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in machinebouw en constructiewerk. Wij zijn een partner voor bedrijven die op zoek zijn naar constructie en reparatiewerk.
Neem Contact Op
Hichtumerweg 5 c/d
8701 PG Bolsward
Telefoon: 0515 574 468
Fax: 0515 580 796
Mobiel: 06 53 228 226
Email: info@antonvisserconstructie.nl